Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kasiar12 Zuzia wyglada bosssko w swoim mercu hehe a rozyczka na tipsiku wyglada niebezpiecznie smacznie Kureczka ta dieta powoduje,ze wszedzie widze smakolyki hehe
Mnie na szczescie rozstepy ominely szerokim lukiem za to nadprogramowych kilosow tyle zostalo,ze sie chyba z rok ich nie pozbede
Ania199 nie stresuj sie niepotrzebnie bo dzidzia to odczuwa Bedzie dobrze-zobaczyszA na kregoslup jest dobry masaz wykonywany ukochanymi,meskimi dloniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja jeszcze mam zalegle kg z ciazy juz chyba zostana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mam pas wibrujacy i sie Nim smeram po brzuszku na najwyzszych obrotach by choc tam schudnac i cos tam pomaga ale na to trzeba duuuzo czasuTo starszy model ale daje czadu,ze hej-az mi sie uda przy tym trzesa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana ja mam VibroAction haha ale nic nie daje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mnie on kiedys pomogl ale przy wspolpracy z dieta MZ Moze i tym razem sie uda-trza miec nadzieje bo bez Niej licho by bylo
A podobno z brzucha najlatwiej schudnac....hmmm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący

zgadzam sie z dieta MZ
Przed ciaza probowalm wielu diet i tamta byla najskuteczniejsza nawet ja sie zdarzały dietetyczne grzeszki no i przede wszystkim duzo ruchu
Ale ten pas to fajna alternatywa moze sie skusze narazie kupilam pas poporodowy takze spróbuje sie w niego wbic za kilka tygodni
a i zapomnialabym polecam tez dietke oparta na indeksie glikemicznym, niezbedna dla cukrzykow a pomaga tez przy stabiliowaniu wagi.
Tylko tu trzeba troszke wiecej czasu poswiecic i sprawdzac wartosci danego produktu ale nie jest sie glodnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ide lulu bo jutro rano musze wczesnie wstac i ogarnac mieszkanko bo o 11.00 mamy miec gosci-Malego Jasia i jego mamuske
DOBRANOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ania ja zregenerowałam się w 2 tygodnie po porodzie. Po szyciu wszystko się już zagoiło tylko szwy muszą do końca puścić. A co do wagi to w dwa dni przed porodem ważyłam 68 kg a wczoraj ważyłam już 59 kg. Bez żadnych diet itd. Mi to nigdy nie było potrzebne. I brzuszek dość szybko mi się wciągnął, że tak powiem po porodzie.

A co do rozstępów to trzeba mieć takiego pecha jak ja, żeby totalnie prawie na całym brzuchu popękać 3 tyg przed porodem. Rozstępy na długość 3-4 cm a szerokość 1cm mimo smarowania oliwkami i balsamami. Ale mimo to jakość się nimi nie przejmuję mimo, że strasznie szpecą mi brzuch.

Dla Gabrysia wszystkiego naj, 3 miesiące to nie przelewki

Kalba jak Ty dokonałaś tego, że złożyłaś wniosek bez męża i bez dziecka????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zuzia sliczna jak zawsze I jak pewnie stoi Super
100 lat dla Gabika Przyszlego lamacza kobiecych serc,hi,hi

Ta dieta MZ to chyba najlepsza,he,he No i przez caly dzien to nie ma problemu ale wieczorem wlacza mi sie normalnie odkurzacz Ja tez zrzucilam wszystko bardzo szybko ale potem nabralam 5 kilo. No i walcze,he,he

Ania199 ,z tym indeksem sie zgodze. Kiedys jak mialam wiecej czasu to sprawdzalam to. I musze przyznac,ze dzialalo u mnie No i fajnie,ze sie dobrze czujesz Oby tak do konca

Anitka,Ty juz widze,ze na miejscu nie umiesz usiedziec,hi,hi Ale to normalne. Ja w dzien porodu pracowalam od 8 do 20 Znak,ze juz blisko. Filip sie szykuje na wyjscie,hi,hi

Tuptusiowata ,no to Max ladnie przybral Tylko sie cieszyc,ze tak rosnie A za mama sie teski. Tak to juz jest z mamami. A nastepna wizyta zaplanowana? Bo moja mama jak wyjezdza,to ja od razu planuje nastepne widzenie,he,he

Kasia,male arcydzielo z roza w roli glownej No i te paznokietki tez sliczne

Wera,a to sie Viki splakala na tej szczepionce. Podobnie jak Julka za pierwszym razem. Tez nie moglam jej uspokoic Na szczescie jest juz po Co do wagi,to moze zle zwazyli albo faktycznie tak przybrala. Dzieci maja roznie

Co do tych pasow odchudzajacych,to dla mnie strata pieniedzy. Mi nic nie pomogly,he,he

Hej,hej Monia A co tam u Was. Nie piszesz wiec chyba musi byc dosyc ciezko. No nic. Trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tuptusiowata maz napisal na kartce "ja ten i ten, legitymujacy sie paszportem nr ten i ten wydanym tego dnia u ... wyrazam zgode na wydanie paszportu mojhej corce tej i tej ur. dnia tego i tego. potem poszedl do notariusza i tam to podpisal, notariusz daj pieczec i tez podpisal (to jest bezplatne). A co do obecnosci dziecka to pan z konsulatu powiedzial mi przez telefon ze jak babki poprosza o dziecko to mam powiedziec im ze zadzwonie do MSW, bo dziecko nie musi wtedy byc obecne jak nie ukonczylo 5 roku zycia. jak widac da sie Nikt ie pytal o meza, nikt nie pytal o dziecko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok